ATT VI HAR RENAST VATTEN I VÅRA SPABAD ÄR

RENA FAKTA

 

Branschens renaste vatten med ConstantClean!

Hjärtat till The Ultimate Hot Tub Experiance är ConstantClean. Du får ett rent och fräscht vatten fritt från föroreningar med detta överlägset utformade system. ConstantClean-systemet innehåller vår unika Vortex-filtrering  som renar vattnet hela vägen från spabadets yta till spabadets botten. Systemet är utformat så att det pumpar mer vatten (liter/minut) genom en större yta av Microban-filtret än något annant system. Pumpen drar sedan vattnet genom värmaren till ozoniseraren – här syresätts alla bakterier och andra föroreningar med ozon innan det åter omvandlas till syre.  Tillsätt mineraler och reningskemikalier i vårt inbyggda rörsystem för att göra vattnet mjukare och renare i en automatisk och kontinuerlig process.

Hela vårt system styrs av SmartClean – det är hjärnan bakom reningssystemet.

Spabadsreningen styrs av  SmartClean mjukvara och efter ett automatiskt schema. Spabadet renas alltså dels efter att du använt det och dels efter ett förprogrammerat dagligt schema. Det enda du behöver är att fylla på med reningsmedel och andra vattenbalanserande tillsatser och sedan sköter SmartClean resten!

Detta innebär att minskad kemikalieförbrukning, längre tid mellan tömning och återfyllning av vatten. Du kan sitta i spabadet i timme efter timme med kristallklart vatten – du får verkligen branschens  renaste vatten!

Nu när du är på jakt efter det ultimata spa-badet för just dig och din  familj kommer du förmodligen höra någon säga att det finns ”kemikaliefria” spa eller att ett saltvattensystem är en kemikaliefri metod för ditt spa-bad.

Det  stämmer – det dyker, med jämna mellanrum, upp  ett  salt- eller UVsystem som inte kräver kemikalier för att rena vattnet.  Dessa  system försvinner dock några år senare då de förstör utrustningen eller inte klarar av att rena vattnet ordentligt. Vi testar alltid dessa ”uppfinningar” för att se om det är en alternativ rengöringmetod för våra  spa-bad men slutsatsen blir alltid – NEJ-.  Vi rekommenderar fortfarande vårt system för att hantera vattenreningen. Vi vet att  vårt system är det säkraste och renaste för  dig och ditt spa-bad. Vårt  vattenreningssystem är fortfarande The Ultimate Hot Tub Experiance!

Länkar:

Marquis spas

Spabadsmodeller

Microsilk

H.O.T Zones

Följ strömmen med ConstantClean

1. Sololja och hudkrämer tas bort från utan med Vortex brädavlopp – det leds sedan vidare in i filterbehållarna som tar bort föroreningar och particklar.

2. Genom ett säkerhetsgaller på botten av spabadet sugs vattnet också ut från en bottenventil.

3. Vattnet tvingas uppåt genom filtret där ca 90.850 liter vatten cirkulerar dagligen (om man använder en MP-160-pump). Filtret tar bort skräp som kan samlas på botten av spabadet och filtrerar vattnet.

4. Det filtrerade vattnet dras in i den primära jet-pumpen.

5. Vattnet styrs sedan om upp genom högflödes-värmesystemet.

6. Ozoniseraren är hög- och energieffektivt utformas och förvandlar syre till aktiverat ozon. Ozonet blandas med vatten i Mazzei-injektorn och fleds sedan vidare till blandningskammaren.

7. Innan ozonet omvandlas till syre oxideras bakterier och andra föroreningar.

8. För maximal effektivitet återinförs överblivet ozon och omvandlat syre till spa-vattnetgenom ett speciellt munstycke.

9. Vattnet behandlas med naturliga mineraler och brom medans det passerar genom det inbyggda reningssystemet innan det återförs till spa-badet.

 

Constant Clean och tillbehör.