MICROSILK™

DETOXA DIN HUD

RENT – föryngrande!

Marquis spa med MicroSilk – En skönhetsbehandling för både kropp och själ!

Precis som Marquis unika vattenreningssystem återställer vattnet till sitt ursprungliga tillstånd så kommer Marquis spa med MicroSilk återställa din kropp och själ.

Bubblorna som skapas i ett Marquis Spa med MicroSilk är  50 till 100 gånger mindre än bubblorna i ett vanligt spabad. Bubblorna är inte bara mindre de är också negativt laddade. Dessa negativt laddade joner anses öka människans serotoninproduktion vilket i sin tur förbättrat djupsömnen, hjälper dig att slappna av och återhämta dig  både fysiskt och psykiskt. I MicroSilk bubblorna har du en syrehalt som är 70% högre än i vanligt kranvatten. Den höga syrehalten är energigivande för hudcellerna, dödar bakterier, stimulerar ditt immunsystem och främjar läkning av ärr. MicroSilk bubblorna hjälper också till att eliminera fria radikaler i kroppen – fria radikaler är en känd faktor som skadar cellerna och orsakar förtidigt åldrande – MicroSilk bubblorna reducerar alltså även rynkor och fina linjer.

MicroSilk bubblorna innesluter din kropp i ett lugnande, skummande moln av syre  och ger dig  en känslomässig stabilitet i kroppen. Du får tillbaka lystern i kroppen då ökade syrenivåer ger bättre cirkulation och cellandning för snabb cellförnyelse.

Du får en verklig effekt  mot åldrande – utan vare sig operation eller återhämtningstid!

 

Tillgängliga Spabadsmodeller med Microsilk:

Marquis Signature: Epic Euphoria –  PromiseSpiritResort

Marquis Vector21V94V94LV77L – V65L

Marquis Spas

Spabadsmodeller

Broschyr Microsilk

Constant Clean

H.O.T Zones

Därför ska du välja MicroSilk!

Minskar hudens åldrande
Förbättrar tillväxt av hudceller
Ger djupare rengöring av porerna
Reducerar fina linjer och rynkor
Motverkar uttorkning
Ger terapeutiska nivåer av negativt laddade joner
Neutraliserar fria radikaler
Lindrar symptom från eksem och psoriasis

 

microsilk

MicroSilk och tillbehör.