Varför Marquis Spa?

Att spabaden gjort succé i Sverige är inte särskilt svårt att förstå. Här njuter du av varmt, bubblande vatten utomhus – året runt. Spabadsproffsen är återförsäljare för amerikanska Marquis, ett varumärke som med sina trettio år i branschen rankas högt på marknaden.

Alla Marquis spabad har skön komfort med olika sitthöjder för alla familjemedlemmar. Oavsett om du vill använda ditt utomhusspa för relax eller party finns alla tillbehör du behöver.

Marquis jetmunstycken gör att vattnet strömmar med varierande och behagligt tryck mot huden.
Konsten är att ge dig massage med kraft samtidigt som trycket från vattnet i jetmunstyckena ger ett behagligt tryck.

High Output Therapy™ (H.O.T. Zones) är det högflödessystem som finns i Marquis Signatur serien.
Med hjälp av avancerad hydroteknik får vi vattenflödet att ge bästa möjliga massage, en teknik vi är helt ensamma om på marknaden. När större volymer vatten leds genom vårt system kan vi effektivare massera muskelmassa och djupt liggande vävnad. Detta utan att använda ett högt tryck som kan irritera huden.

Vill du få extra avslappning är vi ensamma om vår ”tystknapp” som gör att du inte störs av ljudet från bubblorna.

Marquis har även världspatent på den reningsprocess, Constant Clean, som finns i Signature-serien. Det innebär att vi har det renaste vattnet i världen.

Varför inte ge din hud en äkta skönhetsbehandling, samtidigt som du njuter i ditt spabad. MicroSilk™ är en vattenterapi där mikrobubblor av syre strömmar ut ur spabadets munstycken. Bubblorna innesluter din kropp i ett skummande och återfuktande moln. Den ökade syrenivån ger en bättre cirkulation som får huden att ”andas” och cellerna att förnyas. Microsilk är ett tillval i utvalda modeller i Marquis Signature serien och Vector 21.

Marquis har fem serier av spabad, Signatur, E-Serien, Celebrity, ATV swim spas och Vector21.
Se alla våra modeller!

Därför ska du alltid välja ett spabad från Marquis!