MAAX Spas – Built to the MAAX!

Välj MAAX Collection om du vill ha ett förstklassigt spabad med kvalitet, genomtänkt teknik och utformning. Ett företag som ligger i front vad det gäller spa-teknik. MAAX har även i år nominerats av oberoende Spasearch, (som är en stor branschorganisation) som årligen tittar och jämför spabad på marknaden.

Med över 40 år i badbranschen har MAAX® den erfarenhet om vad som fungerar och själva satt en helt ny standard vad ett spabad ska klara av. MAAX collection levererar amerikansk tillverkade spabad och har leverat spabad med stor framgång och till många nöjda kunder. Med en hel del av egna patent, användandet av marknadsledande teknologier (Balboa) och hårdvara så lägger MAAX® ribban för kvalité och användarvänlighet på helt nya nivåer. Företaget rankas idag som ett av de tre största spa tillverkarna i USA.

Kvaliteten är mycket hög och levereras med bra garantier, några av de bästa på marknaden.

Spabaden är extremt tystgående och är isolerade med miljövänliga Northern Exposure isolering för minsta möjliga energiförbrukning. Sittkomforten i spabaden är mycket god, jetsen är placerade för bästa möjliga massageeffekt på kroppens mest utsatta punkter, och utvecklade i samarbete med Dr. Salanki, se video nedan.

MAAX spabad har en rejäl bottensula i ABS-plast och en konstruktion av stålram, med Northern Exposures miljövänliga isolering är spabadet perfekt utrustat för att tåla riktigt kallt klimat, där isoleringen levereras med livstids garanti! MAAX spabad passar utmärkt i vårt svenska skiftande klimat! Isoleringen är gjord av naturliga bomullsfibrer, utan kemikalier men behandlat så att det inte kan växa mögel eller liknande, dessutom är den extremt värmetålig.

                                                                       

Det är lätt att sköta sitt MAAX spabad. Reningen sker dels med ozon men utöver det renas vattnet med en specialiserad UV-ljusteknik som kombineras med ozonbubblorna. Detta gör att 99,9% av alla bakterier dör, användning av kemikalier minskar radikalt och gör spabadet lättskött, rent och alltid kristallklart!

Spabadens filter har även ett förfilter där stora partiklar fastnar, endast de mindre smutspartiklarna kommer vidare till det andra filtret. Detta underlättar reningen av det vanliga filtret.

Spabaden levereras självklart med tättslutande thermo-isolerade spalock för att minimera värmeförlust.

                                                                             

Varje MAAX Collection spabad har en attraktiv interiör akryl, tillverkad av kontinuerligt gjuten akryl. Detta är överlägset Ethelyene ”mjuk plast” ytor. Den hårda, icke-porösa ytan motstår fläckar, blekning, repor och kemiskt missbruk. Ytan är extremt robust och tålig, med utseende av granit, pärla eller metalescence erbjuds skönhet och sinnesfrid. Välj mellan 8st olika färger!

DuraMAAX® exteriör är ett toppmodernt trä-alternativ material som har utseendet och känslan av trä, utan underhåll. Materialet är slagfast, ogenomtränglig för väder eller insektsangrepp och kommer aldrig splittras, spricka eller ruttna. Det attraktiva yttre ”låser in” värmen och står emot fuktig och kall luft samt ger ett vackert utseende.

Earphoria (tillval!)
MAAX Collection levererar toppmodern bluetooth teknik. Njut av dina favorit-artister och spellistor när som helst med detta lättanvända stereosystem. (Bluetooth tillgängligt på modeller med stereo endast!) Med två integrerade högtalare levererar MAAX Collection skarpa och klara toner. När du väljer MAAX ljudsystem, kommer ljudet flöda genom vattnet från en kraftfull subwoofer som är integrerad i ditt spabad. Tekniken kan du inte bara höra utan också känna när du spelar dina favoriter.

Ett spabad ska tillföra glädje, njutning och vara lätt att sköta!
Med ett spabad från MAAX kan Du njuta varje dag, året runt, av härliga bad med eller utan massage i många år framöver!

Länkar:

Spabadsmodeller