POOLTAK

Vill du kunna njuta mer av poolen och bada oavsett väder? Med ett pooltak minimerar du poolskötseln och kan hålla din pool ren från löv, smuts och insekter. Pooltaket skyddar också mot försurat regnvatten, vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning. Med ett pooltak kan du också bada under pooltaket oavsett väder och du sparar också energi. Genom att använda pooltak får du en extra uppvärmningskälla vilket en solig dag kan höja temperaturen med upp till 8 grader. Förläng badsäsongen genom att investera i ett låsbart och barnsäkert pooltak från Gullberg & Jansson, som du enkelt kan öppna eller stänga när poolen inte används.

Nummer ett på pooltak i norden!

SPABADSPROFFSEN har prisvärda och väldesignade pooltak från Gullberg & Jansson. Pooltaken är av hög kvalitet och samtliga uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet. Genom robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor har pooltaken en förväntad, lång livslängd, cirka 25-30 år, och en exklusiv design med mjuka och behagliga linjer. Pooltaken levereras i box som byggsats eller som färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Utöver standardserier, Nova Comfort och Stella Comfort, erbjuder vi 14 olika pooltaksmodeller som samtliga går att måttbeställa och välja färg på. Nova Comfort är Nordens mest sålda pooltak.

LÅSBARA OCH BARNSÄKRA POOLTAK MED NYCKEL

Samtliga pooltak i specialsortimentet är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 5 års materialgaranti. Samtliga pooltaksmodeller från Gullberg & Jansson är låsbara och barnsäkra. De kan snabbt låsas upp med nyckel och uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

 

Nova Comfort – Låg takhöjd

Produktbeskrivning Nova Comfort

Stella Comfort – Normal takhöjd

 Produktbeskrivning Stella Comfort

Specialsortiment

 

Pooltak och tillbehör.