Köpguide

STEG 1

Vad vill vi ha?

Planera tillsammans med familjen. Vilka behov har vi idag – och i framtiden? SPABADSPROFFSEN i samarbete med San Juan har ett unikt modellprogram med över 90 poolmodeller i olika färg, form och djup. Ingen annanstans hittar du pooler som passar för ALLA typer av trädgårdar, oavsett läge och terräng.

STEG 2

Vilket material ska vi välja?

Glasfiber, stål, liner, ovanmark eller betong. Valen är många och det är svårt att veta vad som skiljer dem åt. Sätt dig ordentligt in i fördelar/nackdelar innan du tar beslut. Med San Juan glasfiberpoolkoncept levereras poolen färdig i ett stycke. Glasfiberpoolen har en konstruktion som är sjutton gånger starkare än betong. Poolen tål markrörelser och det nordiska klimatet. Varje pool handtillverkas i tre till femton lager av glasfibermattor utan skarvar. Ytskiktet är silkeslent, lägre kemikaliekostnader och renare vatten, men tål ändå det mesta.

STEG 3

Vad betyder poolen för vår trädgård?

Trädäck, rabatter, stenläggning eller kanske ett pool- hus? Även om poolen bli er trädgårds nya kronjuvel är det viktigt att också resten av tomten och trädgården blir som familjen vill ha den. Vi erbjuder en möjlighet till totalentreprenad där även hjälp från trädgårdsarkitekter, designers, stensättare med flera ingår.

STEG 4

Hur går pool-bygget till?

Levereras vår pool i delar som måste monteras? Vem kan gräva? Och när kommer elektrikern? En poolinstallation kan kräva många olika del moment – för den som inte satt sig in i alternativen. SPABADSPROFFSEN håller hela kedjan när din pool ska färdigställas. Grävningen kan göras året runt och installationen går snabbt. Den färdiga poolen lyfts ner i den förberedda poolgrunden.

STEG 5

Vad kostar en pool?

Här gäller det att vara uppmärksam med vad som ingår och inte!. Vad ingår i grundpriset? Hur kostsam är grävning och installation? Vad kan jag göra själv och vad behöver jag hjälp med? SPABADSPROFFSEN har pooler från 89 000 till 990 000 kronor. Vi levererar alltid pooler där trappa, sitt-yta, sluttande botten, filter, pumpar, led-belysning och manuell städutrustning ingår i vårt grundpris. Vi står också för fri transportförsäkring och frakt, från USA och fram till din tomtgräns. I och med vår totalentreprenad är det enkelt för dig att få ETT pris på resten av arbetet.

STEG 6

Hur mycket underhåll kräver en pool?

En pool är en stor investering. Och när den väl finns på plats ska den kunna användas – säsong efter säsong. En San Juan glasfiberpool kräver mini- malt med underhåll. Här finns ingen linerduk som regelbundet måste bytas ut. Här finns inga ytskikt som kan bli smutsiga eller gå sönder. Här finns ingen betong som kan spricka.

STEG 7

Hur lång garanti får jag?

SPABADSPROFFSEN lämnar 25 års fabriksgaranti på alla våra handtillverkade San Juan glasfiberpooler. Jämför oss gärna med övriga alternativ på marknaden.

8 Lektioner för att nå din pooldröm!

Se våra poolmodeller!