Hur vet du att din glasfiberpool har högsta kvalitet? 

Ask for fiber glass! 

1 Många tillverkare försöker idag använda glasfiberliknade material eller plast i sina pooler, men det är stor skillnad på materialens kvalitet och hur man använder dem. San Juan glasfiberpool är ensamma på marknaden om att tillverka tre till femton lager glasfiber av högsta kvalitet. Glasfibern läggs också i hela mattor, utan skarvar, vilket eliminerar risken för delning , sprickor och läckage.

En San Juan glasfiberpool är hela sjutton gånger starkare än betong, men samtidigt så flexibel att den tål markrörelser och det nordiska klimatets temperaturförändringar. Trots att den knappt väger någonting är vår glasfiber också tålig mot yttre påfrestningar. Ditt husdjur kan till exempel bada med utan risk för att skada ytskiktet i en San Juan glasfiberpool.

Att göra jobbet en gång och aldrig mer.

Thats quality time.

3 När väl en glasfiberpool kommit ner i marken tror de flesta att den lever länge. Det behöver tyvärr inte vara så. En trasig linerduk eller byte av en reservdel kan betyda veckor av väntan när familjen inte vill annat än att bada.

Spabadsproffsen ger dig 25 års fabriksgaranti på våra glasfiberpooler, men vi garanterar också att din glasfiberpool kommer att vara underhållsfri minst lika länge. Våra glasfiberpooler behöver aldrig renoveras. Här finns inga delar som behöver bytas. Med en kvalitetspool får du så mycket mer kvalitetstid.

 

Feel the pleasure of premium.

Redan mot fotsulan.

5 Glasfiber är det absolut skönaste material du kan ha mot din hud när du badar i en San Juan glasfiberpool. Just därför används det till både vattenskotrar, vattenskidor och vattenrutschbanor. När du kliver ner i en glasfiberpool från SPABADSPROFFSEN känner du också njutningen, redan mot fotsulan.

Ytan kallas gelcoat och är len mot huden. Du slipper den halkiga känslan och du behöver varken oroa dig för skrapande tår eller knän. Vår gelcoat gör också glasfiberpoolen ren och fräsch. Materialet har en låg friktion och vattnet kan cirkulera obehindrat med bättre reningseffekt. Glasfiberpoolen har heller inga skarvar eller veck som blir en samlingsplats för alger och smuts. Hos SPABADSPROFFSEN badar du med andra ord både silkeslent och rent.

For us, baddjup is an important word.

7 Köper du en pool ska den självklart kunna användas av hela familjen, oavsett ålder och vattenvana. Därför levereras all våra glasfiberpooler med olika baddjup. Med en sluttande botten får du bättre bad- och dykdjup, upp till hela 2,44 meter beroende på vilken modell du väljer. Hos oss finns plats för en lugn stund i solen, plask med de yngsta barnen och dyk-träning för den vågade – i en och samma glasfiberpool. Här törs till och med pappa göra bomben.

 

 

Länkar:

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Köpguide

Se våra poolmodeller!

Det är skillnad på kvalitet och hand made quality.

2 När du gör en beställning från SPABADSPROFFSEN har du samtidigt en garanti att din glasfiberpool handtillverkas på någon av San Juans tre egna fabriker i USA. När vi sedan monterar glasfiberpoolen hemma hos dig är det med samma omsorg kring varje enskild detalj.

Vår kvalitetstillverkning innebär att vi kan erbjuda hela 25 års fabriksgaranti på de glasfiberpooler vi levererar från San Juan, en självklar trygghet för dig som kund. Att den första San Juan poolen tillverkades redan år 1958 och är fortfarande i drift hos sin amerikanska ägare berättar vi mer än gärna!

 

 

Den svenska modellen är att montera själv.

The american way is the easy way.

4 När du gjort din beställning från SPABADSPROFFSEN är ditt jobb i praktiken gjort. Du slipper bekymret med en pool som levereras i delar, du behöver inte vänta på att betongen ska stelna i sin form, och framför allt du behöver inte samordna flera hantverkare med fulltecknade scheman. Vi erbjuder TOTALENTREPRENAD för alla delar av poolbygget. Vi utför grävningen, levererar och installerar glasfiberpoolen, formar din utemiljö såsom plattsättning och snickerier.

Våra glasfiberpooler installeras dessutom betydligt enklare och snabbare jämfört med en modell i linerduk eller betong. Poolen levereras i ett stycke och lyfts ner i den förberedda grunden, ett arbete som går på ca en vecka. Med SPABADSPROFFSEN tar det inte ett sommarlov att få sin drömpool.

No extra for the extrautrustning

6 För en poolköpare finns många tillbehör att välja bland. Men hos SPABADSPROFFSEN är den viktigaste  extrautrustningen inkluderad i grundpriset.

Våra glasfiberpool modeller har alltid inbyggd trappa, sittyta och sluttande botten, Något som inte är självklart hos alla leverantörer.

Samtliga glasfiberpooler levereras också med filter, pumpar, inlopp, utlopp, led-belysning, manuell städutrustning samt startkit kemikalier. Våra priser inkluderar också fri frakt inkl. transportförsäkring till din tomtgräns.

 

Varför du har flest valmöjligheter hos oss?

We sell The American Dream.

8 Med SPABADSPROFFSEN kan du hitta en glasfiberpool som fungerar för sport, lek, badupplevelser, motion, svalka och avslappning, eller varför inte allt på en och samma gång.

Med över hundra glasfiberpool modeller är vårt utbud helt unikt på marknaden. Hos oss väljer du raka linjer, fria former och vilken färg du vill. Några glasfiberpools modeller har inbyggda barstolar, andra kombineras med ett bubblande spabad. Våra längder sträcker sig från fem meter till femton meter, bredden är flexibel och djupet går att få från 0,91 och upp till 2,44 meter.

 

8 lektioner för att nå din pooldröm. och tillbehör.