Vi på Spabadsproffsen kan...

Spabad och pooler för livsnjutare!

Som auktoriserad återförsäljare och installatör av MAAX Collection spas, Marquis Spa och San Juan Pools hjälper vi dig att förverkliga din spa- och pooldröm.

SPABADSPROFFSEN har spabad och pooler för alla behov och i många olika storlekar. Givetvis hittar du även alla  tillbehör och serviceavtal du kan tänkas behöva. Är du osäker på hur det känns att bada i ett MAAX Spas eller Marquis spabad så har vi bad som är badklara – vi erbjuder ett privat provbad innan du bestämmer dig för vilket spabad du vill ha och när du bestämt dig så har du möjlighet att få ett kostnadsfritt hembesök för bästa planering av ditt spabad.

Hos oss finner du kunnig personal som har högt ställda krav på kvalitet, prestanda och service. Våra pooler och spabad håller högsta kvalité och vi kan därför lämna 25 års garanti på San Juan Poolerna och lång garanti på spabaden. Läs mer om våra garantier här! 

Miljöpolicy

SPABADSPROFFSEN är ett företag som säljer SPABAD och POOLER med tillhörande kem- och tillbehörsprodukter. SPABADSPROFFSEN erbjuder också installation av SPABAD OCH POOLER. Vår styrka är att vi kan erbjuda totalentreprenad, d v s frakt, installation och anläggning av kring ytor.

Så som stensättning, snickerier, trädgårdsanläggning mm.

  • Vi följer de lagar och krav som ställs för ett hållbart samhälle.
  • Vi skall minska utsläpp från våra fordon och transporter genom daglig planering.
  • Miljöarbetet drivs systematiskt av ansvarig för företaget. Syftet är att ständigt effektivisera företagets miljöbelastning i alla avseenden.
  • Våra medarbetare har god kännedom av företagets miljöpolicy och har regelbunden utbildning så att vi tänker miljömedvetet i vårt dagliga arbete.
  • Vi skall i vår verksamhet bidra till återvinning och hantering av avfall på ett säkert och miljö anpassat sätt.
  • SPABADSPROFFSEN ska skapa hälsosamma miljöer för de människor som bor och vistas i miljöer där vi säljer våra produkter och utför våra tjänster.

Kvalitet och kvalitetspolicy

Alla anställda inom SPABADSPROFFSEN ska bidra till att skapa nöjda kunder. Vi gör det möjligt genom ett trevligt och korrekt bemötande av våra kunder, att våra produkter, serviceåtaganden, och entreprenader uppfyller och utförs så professionellt att det möter kundernas behov.

Ett systematiskt kvalitetsarbete handlar om en vilja att alltid utveckla våra produkter och tjänster för att bättre möta våra kunders förväntningar. Genom att följa upp och mäta kundnöjdhet kan vi se hur vi lyckas och samtidigt lära oss hur vi kan bli bättre. 

Vår kvalitetspolicy

Genom att löpande utveckla och förbättra våra produkter och tjänster samt anpassa dem efter våra kunders behov ska SPABADSPROFFSEN bibehålla och förstärka förtroendet hos kunderna. Kvalitet och service är företagets viktigaste konkurrensmedel, det innebär att all personal i företaget måste utföra sitt arbete på ett korrekt sätt och leverera produkter och tjänster i rätt tid.

 

Läs mer om vårt erbjudande